mei
16
2024

Webinar ‘Transitie ISO 15189 - wat verandert er?’

Op donderdag 16 mei aanstaande organiseert de RvA het webinar over de herziene norm ISO15189:2022. Hoe gaat de RvA de beoordelingen inrichten? Wat wordt er anders en waarom? Met de ervaringen en tips uit de praktijk kom je absoluut verder.

Voor wie is de training bedoeld?

Dit webinar is bedoeld voor kwaliteitsfunctionarissen en managers van medisch laboratoria die zich bezighouden met de veranderingen binnen het werkveld van de norm ISO15189:2022. Het helpt je bij het verder inrichten en verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem binnen deze normeisen.

Wat leer je tijdens dit webinar?

Tijdens dit webinar delen we onze visie op de veranderingen binnen de ISO 15189:2022. Ook bespreken we de ervaringen die de eerste laboratoria hadden tijdens hun beoordeling volgens de herziene normeisen, de workshops die ze volgden en de gesprekken die we met ze hadden tijdens deze transitie.

Met de inzichten die je opdoet tijdens dit inspirerende webinar ben je in staat om je goed voor te bereiden op de volgende beoordeling van de RvA. Je gaat met enthousiasme aan de slag met het verder ontwikkelen van je kwaliteitsmanagementsysteem.

Registreer nu

Het webinar vindt plaats op 16 mei 2024 van 14 uur tot 16 uur. De kosten voor deelname aan het webinar bedragen 95,- euro ex BTW per persoon. Je ontvangt achteraf een factuur. Registreer voor het webinar