Dienstverlening

Vergaderruimte reserveren

Alle live vergaderingen van NVKC-commissies of -werkgroepen kunnen plaatsvinden in de Domus Medica, Federatie Medisch Specialisten, 5e etage.

Wil je live vergaderen met je commissie of werkgroep? Neem dan contact op met het NVKC bureau via buro@nvkc.nl. Vermeld duidelijk in de e-mail:

  • Datum, tijdstip en duur van de vergadering,
  • Naam van de commissie of werkgroep, inclusief e-mailadres contactpersoon,
  • Het aantal personen en de namen van de personen die live aanwezig zijn (i.v.m. het aanmaken van een toegangspas),
  • Indien gewenst, aantal personen dat een lunch wenst.

Over het algemeen zijn er voldoende vergaderzalen beschikbaar, maar houd er rekening mee dat dinsdag en donderdag de drukste dagen zijn. Indien er geen vergaderzaal beschikbaar is op de gewenste dag of tijdstip, is het verzoek om te kijken of de vergadering op een ander tijdstip/dag plaats kan vinden.

Indien niet alle deelnemers live aanwezig zijn en een hybride vergadering gewenst is, vermeld dit in de e-mail, zodat het bureau ook een Zoomlink kan toesturen. Via deze link kan er in de vergaderruimte contact gemaakt worden met de online deelnemers.

Online vergadering plannen

Via het NVKC bureau kan een link voor een Zoomvergadering aangevraagd worden voor een online vergadering van een NVKC-commissie of -werkgroep.

Wil je uitsluitend online vergaderen met je commissie of werkgroep? Neem dan contact op met het NVKC bureau via buro@nvkc.nl. Vermeld duidelijk in de e-mail:

  • Datum, tijdstip en duur van de vergadering,
  • Naam van de commissie of werkgroep, inclusief e-mailadres contactpersoon.

Vacature plaatsen op website

Op de vacaturepagina van de NVKC-website kunnen vacatures geplaatst worden. Als je hier een vacature wilt plaatsen, neem dan contact op met het NVKC bureau via buro@nvkc.nl. Advertenties kunnen uitsluitend worden aangeleverd in word- of pdf-formaat.