sep
21
2023
Oss

DMD, Dutch Medicines Days

In het kader van #100yearspharmafuture vinden op 20-21 september vinden de Dutch Medicines Days plaats in Theater De Lievekamp in Oss. De DMD is dé landelijke conferentie waar nieuwe wetenschappelijke inzichten, bevindingen en resultaten gepresenteerd worden, ervaringen en informatie uitgewisseld worden, en samenwerking op regionaal en nationaal niveau versterkt worden op het gebied van innovatief geneesmiddelenontwikkeling. 

Jaarlijks brengt de DMD vele professionals uit het bedrijfsleven, wetenschappelijke en beroepsverenigingen, universiteiten en overheid bij elkaar die zich inzetten voor innovatieve geneesmiddelenonderzoek en -ontwikkeling. Het programma van de DMD biedt inspirerende presentaties en lezingen die inzicht geven in de toekomst van medicijnontwikkeling en toepassingen in de gezondheidszorg. 
Bijgaand tref je het programma van de Dutch Medicines Days aan. De DMD2023 wordt georganiseerd door FIGON, de federatie voor innovatieve geneesmiddelen onderzoek Nederland ism Hyphen Projects en de partners van 100yearspharmafuture.

Online inschrijven voor de DMD kan tot en met 15 september. Voor meer informatie en inschrijving: https://hyphenprojects.nl/figon-dmd. Graag tot ziens op de Dutch Medicines Days.