Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde
Find NVKC on TwitterFind NVKC on FacebookFind NVKC on YouTube

Laboratoriumonderzoek speelt bij 70% van de diagnoses een sleutelrol


Wij nemen uw bloed serieus!


Adresgegevens

NVKC bureau
Catharijnesingel 49A
3511 GC Utrecht
Telefoon : 030-2328623
Fax: : 030-2311178
E-mail : buro@nvkc.nl

Het bureau is onder normale omstandigheden bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur.
 

Inschrijving KvK Utrecht 40409099
ING bank rekeningnr. 889855 IBAN: NL94INGB0000889855 BIC: INGBNL2A

 

 

Routebeschrijving

Vanuit NS station Utrecht Centraal
Verlaat de stationshal richting Centrum, loop over het stationsplein Hoog Catharijne binnen en sla meteen rechtsaf. Volg de looproute het Godebaldkwartier in. Doorlopen tot aan het eind, bij Albert Heijn linksaf door de draaideur en dan schuin links is de achteringang van Trindeborch aangegeven. Hier binnen gaan (beschouw uzelf als bevoegd). Aan het eind trapje op rechts en bij de deur bellen NVKC. Eenmaal binnen, één verdieping lager per trap of lift, naar Nivo 1. Daar weer bellen en we laten u binnen.
Zie ook: NS Reisplanner

Per auto
De dichtstbijzijnde parkeergarages in het centrum zijn: Moreelse Park en Godebald (P1 en P2). Deze zijn bereikbaar aan de stationszijde van de Catharijnesingel. Alternatief is Rijnkade aan de overzijde of garage Springweg. Vervolgens te voet naar Trindeborch. Vanuit Hoog Catharijne (P1): zie route boven vanaf Albert Heijn.
U kunt ook gebruik maken van de roltrap bij de ingang van Hoog Catharijne aan het Moreelse park. Eenmaal boven ligt de achteringang van Trindeborch recht tegenover u. Ook is het mogelijk de hoofdingang van Trindeborch aan de Catharijnesingel te nemen. Het kantoor bevindt zich direct boven de letters Trindeborch. Na binnenkomst bellen bij NVKC en de lift nemen naar Nivo 1.
Zie ook: Plattegrond en Routeplanner.